Pionirsku i Kadetsku ekipu u novoj sezoni NL će voditi Goran Bartolić i Zdravko Marković, uz asistenciju legendarnog igrača i trenera Valdija Šumberca.
Goran Bartolić dolazi s pozicije voditelja škole NK Buje. Mladi talentirani Istarski trener je nositelj UEFA A licence i bivši voditelj Nogometnog Središta Istra – Sjever. Našoj omladinskoj školi donosi dimenziju više pri identifikaciji potencijala sjeverno-istarskog područja i organizaciji kvalitetnijeg razvoj potencijala pionirske momčadi u nacionalnom prvenstvu.
Zdravko Marković nam dolazi s iskustvom vođenja kadetskih ekipa Rudeša i Solina u nacionalnom prvenstvu. Mladi trener je nositelj prve generacije UEFA Elite Youth A licence i svoje znanje će staviti u službu razvoja potencijala igrača kadetskih uzrasta.
Mladim trenerima će asistirati poznato trenersko i igračko ime Valdi Šumberac. Šumberac će svojim mentorstvom pomoći trenerima i igračima u razvoju maksimalnog potencijala kroz nacionalna natjecanja.
Nakon odlaska Maria Jovanovića u seniorsku momčad, novi kordinator kondicijske pripreme je Tihan Arapović, uz asistenciju Dina Radetića.
Uz Gorana Vujicu i Brunu Grebenara, novo ime koje će raditi na razvoju vratara pionirskog i kadetskog uzrasta je Lovro Skaramuca, koji je nositelj nacionalne A licence i UEFA B vratarske licence, a stiže nam s internacionalnim iskustvom rada u Al Ittihadu.
Sretno svima u novoj sezoni!
#ForzaIstra