ACI – Club (Adriatic Croatia International Club) i NK Istra 1961 potpisali su danas partnersku suradnju, kojom ACI postaje partnerom nogometne akademije Istre 1961.
Na suradnju se osvrnuo g. Ivan Herakčlan Uprave ACI – Cluba:

 

“ACI”, kao nautički lider ne samo u Hrvatskoj već i na Mediteranu, značajan dio svoje ukupne poslovne aktivnosti obavlja u svoje četiri marine, locirane na području istarske županije. Spomenuta činjenica, društvena odgovornost kao jedna od temeljnih vrijednosti kojima je ACI posvećen, te nadasve snaga brenda, rezultati, tradicija kao i kvaliteta rada Akademije mlađih uzrasta Istre 1961., bili su odlučujući u donošenju naše odluke da i Istra 1961 uz Hrvatski vaterpolo savez, HOO i niz mladih sportaša postane dio ACI-jeve sportske obitelji, poručio je dr.sc.Ivan Herak, član Uprave za financije, korporativno pravo i ljudske resurse.

Prije svega želim izraziti iskrenu zahvalnost upravi ACI – Cluba i gospodinu Ivanu Heraku na prepoznavanju svih napora koje NK Istra 1961 ulaže svih ovih godina kako bi izrasla u stabilan i prepoznatljiv klub, koji s ponosom predstavlja cijelu našu regiju.

Izuzetno smo počašćeni što je ACI – Club, kao društveno odgovorna kompanija posvećena zajednici, prepoznala značaj ne samo seniorskog nogometa, već je postala partner i naše akademije, koja predstavlja temelj zdravog razvoja kluba. Uvjerenja smo da je takva suradnja primjer prave društveno odgovorne politike društva i da doprinosi većoj efikasnost poslovanja obiju strana. 
Vjerujemo da će se upravo ovakav model suradnje, koja nas tjera prema naprijed i potiče da svakodnevno budemo još bolji, nastaviti i u budućnosti. 
Još jednom veliko hvala na podršci i prepoznavanju NK Istra 1961, izuzetno nam je zadovoljstvo surađivati s lokalnim liderom i prepoznatom kompanijom kao što je ACI, istaknuo je dr.sc. Fabio Ivinić, član uprave NK Istra 1961.

 

 

Dobro došli u zeleno žutu obitelj!
#ForzaIstra