Modni brendovi Damat i Tween, dio grupacije Orka Holding koji sponzorira Deportivo Alavés i surađuje s TD Systems Baskonia, nastavljaju podržavati baskijsku sportsku skupinu prateći ju u njenim novim međunarodnim projektima.

Dio međunarodnih projekata je i NK Istra 1961, s kojom su modni brendovi Damat i Tween danas potpisali sporazum, kojim postaju službeni sponzori kluba! Prema sporazumu, odijevat će igrače, trenere i menadžerski tim.

Dogovoru o suradnji i potpisivanju sporazuma prisustvovali su direktor marketinga i komunikacija Orka Holdinga Iván Paradelo, predsjednik kluba Istra 1961 Branko Devidé, izvršni direktor Mikel Lauzurica te Haritz Kerejeta, generalni direktor Grupe Baskonia – Alavés. Prezentaciju su popratili i igrači Istre 1961 Einar Galilea, Rafa Páez, Vice Miljanić te Lovro Majkić.

Na ovaj način, Orka Holding, s 420 vlastitih trgovina, 1000 prodajnih mjesta i prisutnošću u 85 zemalja, kroz podršku nogometnim klubu Istra 1961 ulazi na novo tržište, s mogućnošću širenja i novih ulaganja.

Više o brendovima Damat i Tween

Od 1986. godine brendovi Damat i Tween odijevaju muškarce u sve stilove urbane odjeće, nudeći dizajne vrhunske kvalitete uz najkonkurentnije cijene u modnom sektoru.
Predanost Orka Holdinga prema sportu više je nego očita, a na popisu sportskih kluba i udruga koje podržavaju našli su se Tehnički odbor sudaca španjolske federacije, turska reprezentacija, makedonska momčad, azerbajdžanska udruga klubova, Trabzonspor, Fenarbahçe, Galatasaray i Deportivo Alavés. Što se tiče košarke, tu su ekipe poput Fenarbahçea, Fortitudo de Bologne, a od nedavno i BC Zenit iz Sankt Peterburga. Također, sponzoriraju i druge sportske discipline poput Rally Italia ili Rally de Vermentino.

Radujemo se novoj suradnji i ponosni smo što je Orka Holding naš novi partner!
#ForzaIstra