[:hr]Renato Gojković, Šime Gržan, Mateo Bertoša, Goran Paracki i direktorica za društvene odnose Jasmina Devović Grudić posjetili su u četvrtak ujutro Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda. Kroz sat i pol vremena, koliko je trajao posjet pulskom Centru, ravnateljica Loretta Morosin je delegaciju Istre 1961 upoznala s radom institucije i pokazala prostorije raznih odjela koje djeluju u sklopu Centra. Dečki su se naposljetku podružili, igrali i fotografirali s oduševljenom djecom i odraslima, a otkrili su i kako u Centru ima i vatrenih navijača koji svakodnevnom prate zbivanja u pulskom prvoligašu.

Dnevni centar za rehabilitaciju Veruda ustanova je koja od 2000. godine djeluje kao dnevni centar za rehabilitaciju djece, mladeži i odraslih osoba s teškoćama u razvoju. U sklopu Centra djeluju Odjeli za djecu rane i predškolske dobi te Odjel za djecu školske dobi, mladež i odrasle osobe, a rehabilitatori, fizioterapeuti i logopedi svakodnevno daju psiho socijalnu pomoć potrebiti korisnicima Dnevnog centra.

Osim slikanja, delegacija Istre 1961 je korisnicima Centra darovala i potpisane postere igrača te šal s potpisima svih igrača kao mali znak pažnje. I ovom prilikom se želimo zahvaliti ravnateljici Centra Loretti Morosin i svim korisnicima Centra na lijepom gostoprimstvu i druženju.[:us]On Thursday afternoon, Renato Gojković, Šime Gržan, Mateo Bertoša, Goran Paracki, and Jasmina Devovic Grudic (director of corporate communication and public relations), visited Veruda daily center for rehabilitation. The visit lasted for an hour and a half, and consisted of Loretta Morosin (director of rehabilitation center) giving Istra’s players a tour of the center’s different rooms and explaining to them how the institute operates. At the end of the tour, players got the chance to hang out, take pictures, and play with energetic kids as well as older members. We also discovered that among the members at the center are some true NK Istra fans who follow all the events at Drosina.[:]