[:hr]Nogometaši Istre 1961 su jutarnjim treningom na pomoćnom igralištu na Drosini završili tjedan. Treći dan zimskih priprema trener Panadić je svojim dečkima rezervirao za lakši rekuperacijski i regeneracijski trening. Tako su se dečki prvo dobro zagrijali, a zatim preselili na poligon gdje su radili lagane vježbe s loptom, taktička kretanja i igrali nogotenis.

Ekipa će do kraja priprema zadržati tempo od dva dana s dva treninga i jednim danom za rekuperaciju i regeneraciju umornih mišića.

Bez dogovora s Klapanom, Stirka i Ivanović i dalje na probi

Nakon što je veznjak Mihovil Klapan dva dana proveo u Puli kako bi dogovorio angažman u Istri 1961, do dogovora ipak nije došlo pa je napustio pripreme i krenuo u potragu za drugim klubom. Strika i Ivanović su i dalje na probi.[:us]After two days of hard work, coach Panadić reserved this Sunday morning for a regenerative training. The team will keep the pace of two days of hard training and the third day for a regenerative training until the end of the winter preparations.

Without agreement with Klapan, Ivanović and Strika still on on trial

MIhovil Klapan left Pula after two days of trainings after he didn’t agree with the club for a contract. Midfielder Ivanović and winger Strika are still on trial.[:]