[:hr]Zeleno-žuti su u petak ujutro na igralištu u Limbušu odradili jedno i pol satni trening. Uz tehničke vježbe, ševu i udarce na gol, mlađi igrači koji će nastupati popodne protiv Cluja su odradili i taktički dodatak.

Momčadi su se priključila dva nova igrača, veznjak Dejan Maksimović iz Bosne i Hercegovine i napadač Ivan Matyazh iz Ukrajine koji su odradili svoj prvi trening. Maksimović je vezni igrač rođen prije 21 godinu u Novoj Topoli u Bosni i Hercegovini, a dolazi iz Mladosti iz Doboja za koju je u prošloj sezonu u 19 utakmica zabio šest pogodaka. U karijeri je još igrao u Kozari iz Gradiške i Radniku iz Bijeljine.

Uz Maksimovića, pripremama se priključio i napadač Ivan Matyazh. Rođen u Donetsku 1988., Matyazh je prošao Shakhtarovu školu nogometa, a cijelu karijeru je proveo u Ukrajini. Seniorski nogomet počeo je igrati u Olimpiku iz Donetska, a nastavio u Tavriyji. Igrao je i za Metalurh Zaporizhya i Mariupol, a posljednje dvije sezone proveo je u Olimpiku iz Donetska gdje je u 42 utakmice zabio devet golova.

Trener Raić-Sudar će obojicu imati priliku na djelu vidjeti tijekom ovih priprema i odlučiti jesu li materijal za Zeleno-žute.[:]