[:hr]Pripreme su u početnoj fazi, ali je neovisno o tome ritam rada već sada vrlo visok. Dečki marljivo treniraju i polako se spremaju za prvenstvo koje počinje za mjesec dana. Jedan od igrača koji je iznio veći teret prošle sezone je Risto Mitrevski, vrijedni defenziva koji je prošle sezone ubilježio 29 nastupa. Risto je zbog duljine puta do kuće imao par dana dužu stanku koju je iskoristio za odmaranje umornog tijela. – Uspio sam se dobro odmoriti iako bi bilo dobro da je pauza bila malo duža, haha. Sada radimo jako i naporno i mogu reći da sam malo umoran pa jedva čekam srijedu i samo jedan trening.

– Iako sam imao dvije ozljede, početkom ljetnih i pred kraj zimskih priprema, odigrao sam 29 utakmica i to je po meni sasvim solidno. Zadovoljan sam kako smo odradili prošlu sezonu i činjenicom da smo završili šesti, ali je ipak bila dosta teška s puno problema. Osim mene, pozicijom na tablici zadovoljna je i cijela ekipa, a mislim da je za sve to dosta zaslužna i odlična atmosfera u momčadi. Rekao je Risto i nadodao da očekuje puno mirniju sezonu s manje turbulencija. – Sada su pripreme pred nama pa ih moramo odraditi kako treba. Pauza je bila dosta kratka tako da ćemo se brzo vratiti u formu, a pet tjedana sasvim je dovoljno da se dobro pripremimo za novu sezonu.

Zeleno-žuti će tijekom pripremnog ciklusa pet dana boraviti u Umagu, a osam u Sloveniji. Upravo u susjednoj državi će dečki odigrati pet jakih provjera. – Pet odličnih pripremnih utakmica protiv jakih protivnika. Svakako se nadam da ćemo ostvariti dobar rezultat, ali je ipak puno bitnije da su jake utakmice i da se dobro uigramo. Nije mi problem igrati dvije pozicije, stopera ili zadnjeg veznog, ali to će odlučiti trener jer on sigurno najbolje zna na kojoj poziciji mu mogu najviše pomoći. Kaže Mitrevski i zaključuje. – Nadam se da neće biti ozljeda, a očekujem od svih igrača da na svakom treningu i utakmici daju sve od sebe kako bi klub mogao ostvariti dobar rezultat.[:us]The preseason is just starting, but that has not prevented the pace of training from being high. The players are working hard and slowly preparing for a new season that will start in a month. The player that played the most games in the last season is Risto Mitrevski, a valuable defensive player who played 29 matches in the green and yellow jersey. “Despite having two injuries last season I played a total of 29 matches which is a really good number. I am satisfied with how we played last season as well as our sixth place finish. The whole team is satisfied with the results,” said Risto. “The break was really short, so I’m sure we will be back in form in no time.

In a preseason period in Slovenia, the Green and Yellows will play a total of five matches against tough opponents. “We will play five excellent matches against tough opponents. I definitely hope for some good results, but of course the most important thing is for us to prepare for the season. I hope there will be no injuries, and I expect every player to give their all at every training session and match.“[:]