[:hr]– Svjesni smo snage Hajduka i zato sa sigurnošću mogu reći da nas u subotu očekuje teška utakmica. Psihički smo labavi i čekamo kraj polusezone i praznike, ali neovisno o tome dat ćemo svoj maksimum. Zadnji atom snage ćemo potrošiti pred našim navijačima i stvarno želimo tu pobjedu nakon puno utakmica. Kaže Darko Mišić, desni bek Istre koji će u subotu utakmicu s Hajdukom započeti od prve minute. Mišić, koji je ljetos stigao iz Zadra, u dosadašnjem djelu prvenstva je skupio 17 nastupa, a na terenu je proveo 1266 minuta.

Zeleno-žuti su u trećem kolu ugostili momčad Hajduka i pritom ostvarili najefikasniju pobjedu ove sezone. Slavili su tada nogometaši Istre 4:1. – Osjetila se tada neka velika energija. Bili smo u punoj snazi i pobijedili 4:1. U Splitu smo pak imali jako puno problema jer smo bili dobili rani gol i na kraju izgubili 3:0. Jednostavno nismo imali snage za se suprotstaviti tako jakoj ekipi. Kaže Darko koji je sa svojim suigračima u posljednje vrijeme trenirao na Drosini. Iako je teren i dalje u lošem stanju, Mišić kaže kako je igračima dobro došlo trenirati na travnjaku pulskog gradskog stadiona. – Svakako nam je dobro došlo malo trenirati na Drosini jer je teren u Štinjanu stvarno u jako lošem stanju. Nije ni na Drosini bajan, ali smo se ipak uspjeli naviknuti na njega.

Momčad Hajduka je dugo držala korak za Dinamom i Rijekom, ali su u posljednjih nekoliko utakmica upali u krizu što je rezultiralo zaostatkom od šest odnosno četiri boda. – Mislim da ne uspiju zadržati korak s Dinamom i Rijekom jer su mlada momčad koja nema dovoljno iskustva izdržati cijelu sezonu u visokom ritmu. Smatram da im se trenutno možemo kvalitetno suprotstaviti i da možemo odigrati dobru utakmicu. Pretpostavljam da će od prve minute krenuti jako i da će nam pokušati zabiti gol u prvih 15, 20 minuta utakmice.[:]