[:hr]Milan Đurić i Renato Gojković novi su igrači Istre 1961. Potpisom ugovora s Istrom 1961 ofenzivni vezni Đurić i stoper Gojković priključili su se pulskom prvoligaša i odmah krenuli u pripreme s novom momčadi. Đurić u Pulu stiže kao kapetan srpskog prvoligaša Jagodine, a Gojković kao stoper U-21 reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Milan Đurić je rođen je 3. listopada 1987. u Beogradu. Tamo je u niželigašu 21. Maju i započeo seniorsku karijeru, a nastavio je u FK Beogradu. U 2009. je prošao u Metalurg iz Skoplja gdje je 2010. proglašen najboljim stranim igračem u makedonskoj prvoj ligi. Nakon dvije sezone provedene u Makedoniji, Milan je preselio u Poljsku gdje je jednu polusezonu nastupao za Sandeciju Nowy Sacz. Drugi dio sezone je proveo u Radniku iz Bijeljine gdje je osvojio prvo mjesto u ligi. Dobre igre vratile su ga u srpsku prvu ligu gdje je u tri sezone branio boje Jagodine, bio kapetan momčadi te je osvojivši i srpski kup. Potpisao je ugovor na godinu dana s mogućnošću produljenja na još godinu.

Renato Gojković rođen je 10. rujna 1995. u Tuzli i igra na poziciji stopera. Karijeru je započeo u rodnoj Tuzli iz koje je 2013. godine preselio u Čelik iz Zenice. Tamo je u dvije prvoligaške sezone nastupio 40 puta, a ujedno je i član mlađih reprezentacija Bosne i Hercegovine. Potpisao je ugovor u trajanju od dvije godine uz mogućnost produljenja na još jednu godinu.

Obojici želimo dobrodošlicu u naš klub i puno sreće u zeleno-žutom dresu.[:]