Poslovni klub Grupe Baskonia Alavesa nastavlja rasti zahvaljujući širenju na hrvatsko područje, kroz poslovanje s NK Istra 1961. Razvoj ovog umrežavanja dovodi i tvrtke povezane s grupacijom da se šire i investiraju na nova tržišta!
 
Tijekom prošlog tjedna NK Istra 1961 ugostila je nekoliko predstavnika tvrtki iz poslovnog kluba Grupe Baskonia Alavés, povezujući ih s različitim sponzorima i partnerima kluba te s mnogim hrvatskim tvrtkama.
Kao rezultat toga, Istra 1961 sklopila je prvi ugovor o sponzorstvu s tvrtkom Orka Holding – vlasnicima međunarodno poznatih modnih marki Damat i Damat-Tween España, koji trenutno rade u 85 zemalja širom svijeta! Time ova gigantska tvrtka otvara obzore i prema našem tržištu, s interesom širenja svog poslovanja na području Hrvatske.
 
Na taj način, kroz uspješno poslovanje s klubom Istra 1961, i Baskonia Alaves grupa nastavlja s rastom. Jedan od glavnih ciljeva projekta je širenje investicije, što zajedno postižemo dovođenjem internacionalnih tvrtki na područja gdje svoje poslovanje još nisu implementirali. Tim putem, poslovni projekt prerasta u međunarodni trgovački projekt, koji omogućava kako internacionalnim, tako i domaćim tvrtkama širenje na nova područja i tržišta.
 
Svakako ćemo težiti dovođenju novih internacionalnih tvrtki na naše tržište, a u skorije vrijeme možemo najaviti četiri nove suradnje od međunarodnog interesa. Osim s internacionalnim, cilj nam je ostvariti suradnje i s domaćim tvrtkama, kojima bi otvorili put na međunarodno tržište i povezali ih s Baskonia Alaves grupom.
#ForzaIstra