[:hr]Desni bek Istre 1961 Mato Miloš dobio je poziv izbornika Hrvatske reprezentacije Ante Čačića za prijateljski ogled s Meksikom! Reprezentacija će se okupiti večeras u Zagrebu, a na put u Los Angeles kreće u utorak. Utakmica je na rasporedu 27. svibnja u 17 sati po lokalnom vremenu, odnosno u 2:00 sata na noći sa subote na nedjelju.

Lijepo je to priznanje za Istru 1961 i našeg desnog beka koji je kao standardni član udarne postave Zeleno-žutih odradio odličnu sezonu. Mato je bio član gotovo svih mlađih selekcija, a nakon Antonija Ježine i Hrvoja Milića bit će treći igrač iz redova pulskog prvoligaša koji je pozvan u A reprezentaciju Hrvatske.

Igrači za susret s Meksikom:

Vratari: Lovre Kalinić, Antun Marković

Obrambeni: Tin Jedvaj, Borna Barišić, Jakov Filipović, Nikola Katić, Denis Kolinger, Mato Miloš, Zoran Nižić

Vezni: Fran Tudor, Lovro Majer, Mile Škorić, Ivan Šunjić, Nikola Vlašić

Napadači: Duje Čop, Ivan Santini[:us]NK Istra 1961 right back, Mato Miloš, was invited by coach Ante Čačić to participate in a friendly game for the Croatian national team against Mexico! The national team will meet tonight in Zagreb, and will travel to Los Angeles this Tuesday. The game is scheduled for May 27th at 5PM (local time)/ 2AM (Saturday-Sunday) Croatian time.

This is a nice recognition for NK Istra 1961 and our player, who did a great job this season as an impact player in our starting line-up. Mato Miloš is our third player to get a national team invitation (after Antonijo Ježina and Hrvoje Milić).

Players for the game against Mexico are:

Goalkeepers: Lovre Kalinić, Antun Marković

Defense: Tin Jedvaj, Borna Barišić, Jakov Filipović, Nikola Katić, Denis Kolinger, Mato Miloš, Zoran Nižić

Midfielders: Fran Tudor, Lovro Majer, Mile Škorić, Ivan Šunjić, Nikola Vlašić

Strikers: Duje Čop, Ivan Santini[:]