[:hr]Nakon dva tjedan rehabilitacije u Varaždinu kod fizioterapeuta Tomislava Vrbnjaka, Mateo Bertoša se vratio na Drosinu gdje je od danas krenuo s drugom fazom rehabilitacije. Naš lijevi bek je krenuo s laganim vježbama koje će biti sve jače i teže kako vrijeme bude prolazilo. Kondicijski trener Petrić nam je otkrio kako će do kraja tjedna raditi isključivo u teretani, dok bi početkom sljedećeg uz vježbe u teretani krenuo i s trkom.

Podsjetimo se, Bertoša je imao problema s gležnjem zbog kojih je morao preskočiti dio američkih priprema te je trebao biti podvrgnut operativnom zahvatu. Termin za operaciju je na žalost morao biti prebačen za tjedan kasnije jer je Mateo neposredno prije operacije dobio temperaturu i tako izgubio dodatnih sedam dana. Operacija je na kraju uspješno odrađena, a Bertoša se nakon djela rehabilitacije odrađenog u Varaždinu vratio u Pulu. Želimo mu brz oporavak i što skoriji povratak na teren.

Gržan krenuo s trkom

Osim Bertoše, na Drosini je u procesu rehabilitacije i Šime Gržan koji se oporavlja od ozljede Mišića. Šime je krenuo s laganom trkom i rehabilitacijskim vježbama na terenu.[:us]After a two week rehabilitation process in Varaždin under the guidance of physical therapist Tomislav Vrbnjak, Mateo Bertoša came back to Drosina where he started his second phase of rehabilitation. Our left back started with easier exercises, which will get more difficult with time. Strength and conditioning coach Petrić told us that Bertoša will only be working out in the gym until the end of the week, after which he should be able to start participating in practices on the field.

Gržan returned back to practices

Along with Bertosa, Šime Gržan is also recovering from injury. Šime has started with easier rehabilitation exercises on the field.[:]