[:hr]Polako se bliži subota i nova ligaška provjera za nogometaše Istre 1961. Zeleno-žuti se u Štinjanu spremaju za važan susret sa Zaprešićanima koji su u vrlo dobro ušli u prvenstvo i u četiri utakmice osvojili sedam bodova. Za Puležane će to biti prilika da stignu do svoje premijerne pobjede i zadrže priključak za sredinom ljestvice.

Utakmicu s Interom najavio jedan naš novi igrač, Ed Kevin Kokorović koji je u zeleno-žutom dresu debitirao prošli tjedan protiv Lokomotive. – Sviđa mi se klapa, dečki su super i odlično su me prihvatili tako da je za sada sve OK. Rekao je Kokorović koji je u Istri 1961 gotovo tri tjedna, a iako je prilikom dolaska u Pulu bio fizički nespreman, kako i sam kaže puno bolje se osjeća i napreduje iz dana u dan. – Puno bolje se osjećam, a u subotu ću dati sve od sebe da izdržim svih 90 minuta. Cijelu karijeru sam igrao na zadnjem veznom tako da nisam imao problem prilagoditi se na nove suigrače, a mislim i da sam se dobro uklopio u momčad na toj poziciji.

– Inter ima dobrih pojedinaca i sigurno će biti težak susret. Skupili su sedam bodova u četiri utakmice i zasigurno su dobra momčad. Mi idemo tamo odigrati jednu poštenu utakmicu, borbeno i agresivno. Želja nam je svakako pobjeda, ali bili bi zadovoljni i bodom. Rekao je Kokorović.[:]