[:hr]U četvrtak ujutro je mladi nogometaš Istre 1961, Puležan Saša Urošević stavio potpis na svoj prvi profesionalni ugovor u karijeri koji će ga za Istru 1961 vezati sljedeće tri godine. Mladi Urošević je pažnju na sebe skrenuo svojim dobrim igrama u dresu Zeleno-žutih što mu je donijelo status kadetskog reprezentativca Hrvatske i nastup na nedavnom Europskom prvenstvu u Bugarskoj. Logični nastavak zbivanja je stoga bio i potpisivanje profesionalnog ugovora s igračem koji je budućnost pulskog nogometa.

– Jako sam sretan što sam potpisao ovaj ugovor i samim time što sam ostao u Istri želim napredovati još više kao igrač. Želio bih se zahvaliti upravi na ponuđenom ugovoru i prilici koju ću, nadam se, iskoristiti. Uskoro započinju pripreme juniorske ekipe pa ću tada započeti s treninzima. Rekao je mladi Saša kojemu čestitamo na profesionalnom ugovoru te mu želimo puno sreće u dresu Istre.

Predsjednik Istre Darren Treasure te direktor Micahel Glover istaknuli su kako su vrlo zadovoljni postignutim dogovorom s mladim Sašom te mu i ovim putem žele puno sreće u nastavku karijere u zeleno-žutom dresu.[:]