[:hr]Nakon lijepe pobjede nad Splitom i dugog puta u Pulu, nogometaši Istre 1961 su se u ponedjeljak ujutro u 10:00 sati okupili na Drosini gdje su odradili lagani rekuperacijski trening. Udarna postava je u uobičajenom laganom ritmu odradili rastrčavanje uz rub pomoćnog igrališta na Drosini i odigrali “ševu” za opuštanje. Ostatak momčadi je u nešto jačem tempu odradio tehničke vježbe i pucanje po golu.

Dobra vijest je da je naš vratar Ivica Ivušić ponovno u punom trenažnom procesu. Ivica zbog ozljede zadobivene u Udinama nije otputovao u Split, a nakon odrađenih pretraga i terapija se vratio na travnjak.

Plan rada za ovaj tjedan

Radni tjedan će za Zeleno-žuti imati svoj vrhunac u nedjelju u 15 sati na Drosini kada u goste stiže Inter. Dečki će slobodan dan imati u utorak, a od srijede ujutro će krenuti s pripremama za važan dvoboj sa Zaprešićanima. Trener Tot je za ovaj tjedan odlučio promijeniti ritam rada pa će tako njegova momčad do utakmice trenirati jednom dnevno.[:us]After a win over Split and a long drive home, the NK Istra soccer players gathered on Monday morning at 10AM at Drosina, where they had a light practice. The starting 11 players from the Split game had a jogging session, while the rest of the team had a harder practice that included technical exercises and shooting on goal.

Our goalkeeper Ivusic has already returned to practice. Because of his shoulder injury from the game against Udinese, he didn’t travel to Split with the team, but after a thorough rehabilitation process he is back on the field.[:]