[:hr]Juniori Istre 1961 su saznali protivnika u polufinalu Hrvatskog nogometnog kupa! Bit će to momčad Dinama koja se u polufinale plasirala preko Rijeke pobjedom od 5:2 nakon izvođenja penala.

Zeleno-žuti su natjecanje u Kupu krenuli u studenom prošle godine kada su u Makarskoj svladali momčad Zmaja s 1:0 uz pogodak Blaškovića. U 1/8 finala su ugostili momčad Splita koju su svladali s uvjerljivih 3:0 uz golove Marića, Trešnjića i autogol gostiju. Najuvjerljiviji su naši dečki bili u 1/4 finala u Kraljevici gdje su odigrali sjajnu utakmicu u svladali momčad Pomorca rezultatom 6:0 s četiri pogotka Trešnjića te po jedan Ljubanovića i Blaškovića.

Prva polufinala utakmica će se igrati u Puli 19. travnja u 16:15, a uzvratna Zagrebu 2. svibnja. U drugoj polufinalnoj utakmici će se sastati Hajduk i Bjelovar.[:us]The Istra 1961 juniors found out their opponents for the semi-finals of the Croatian Football Cup will be Dinamo. Dinamo qualified for the semis after a win on penalty kicks against Rijeka.

The first semi-final match will be played in Pula on April 19th at 4:15 PM, while the second match will be played in Zagreb on May 2nd.[:]