[:hr]Dvadeset dvogodišnji vratar Ivan Brkić, koji je branio Zeleno-žuti dres duge tri i pol godine, od danas više nije član našeg Kluba. Raskid je sporazuman, a do njega je došlo nakon pregovora koji su trajali već neko vrijeme.

S obzirom na činjenicu da je Brkićev ugovor isticao u lipnju ove godine, a da Klub nikada nije primio službenu ponudu ili interes od drugog kluba, zajedničkom odlukom igrača i Kluba je zaključeno da je u najboljem interesu igrača i Kluba da se ugovor raskine prije njegovog isteka. Klub i igrač su u proteklih nekoliko mjeseci pokušavali pronaći zajedničko rješenje za daljnji ostanak na Drosini, ali na žalost nisu se uspjeli dogovoriti oko uvjeta za produljenje ugovora.

Nakon svih pregovora u konačnici igraču nisu odgovarali ponuđeni uvjeti za produljenje Ugovora te je on izrazio želju za odlaskom što je Klub u interesu igrača i prihvatio. Klub nije imao nikakvu namjeru ili želju Ivana spriječiti u njegovim ambicijama i zadržati ga nezadovoljnog u Puli do isteka Ugovora.

Ivanu želimo puno sportske sreće u nastavku karijere.[:]