[:hr]Sara Bećirović 14-o godišnja je Puležanka koja boluje od teške bolesti, karcinoma limfnih žlijezda. Mlada košarkašica i učenica u OŠ Šijana u Puli hrabro se bori s teškom bolešću i trenutno se liječi u Rijeci kemoterapijom. Prema riječima liječnika, Sara je na dobrom putu da pobijedi u najvažnijoj i najtežoj životnoj utakmici. Međutim, mlada Sara i njena obitelj trebaju našu pomoć. Liječenje i oporavak vrlo su skupi procesi pa je stoga došlo vrijeme da Puležani pokažu svoje veliko srce.

Zato se NK Istra 1961 uključila u humanitarnu akciju “Trica za Saru” kojom se u nizu akcija i događaja skupljaju sredstava za pomoć Sari i njenoj obitelji. Pulski prvoligaš će polovicu prikupljenih sredstava od prodaje ulaznica za subotnju utakmicu sa Splitom donirati obitelji Bećirović kako bi  tako pomogli Sari na putu prema ozdravljenju.

Svi zainteresirani koji se žele uključiti u ovu hvalevrijednu akciju mogu to učiniti i direktnom uplatom financijskih sredstva na broj računa Sarine majke Tife Bećirović u Raiffeisen banci, IBAN: HR3924840083200798954, s naznakom “za Saru”.

Pogledajte i video poziv nogometaša Istre za subotnju utakmicu.

U subotu u 15:00 sati svi na Drosinu jer igramo za Saru![:]