[:hr]Poštovani roditelji približava se kraj još jedne nogometne i školske sezone te započinju ljetni praznici. Kako bi i u tom razdoblju ostali aktivni, nogometni klub Istra 1961, svim svojim članovima i simpatizerima, djevojčicama i dječacima, preporučuje ljetni nogometni kamp Eurogol (bivša Dupla Kruna).

Udruga “Nogometna škola Eurogol” već treću godinu za redom organizira ljetni nogometni kamp a svoju kvalitetu temelji na stručnom pedagoškom kadru, pa tako u njihovom radu i organizaciji sudjeluju i naši treneri, diplomirani kineziolozi Sergej Banović, Nenad Glušica i Nina Grebenar. Uz njih, Eurogol tim čine i treneri s višegodišnjim iskustvom rada s djecom: Andrej i Josip Mavrić (NK Uljanik), Andrej Baša (Akademija West), Luka Piljan (Akademija West), Vedran Buždon (Akademija West), Goran Marić (NK Istra Pula), asistenti Luka Špelić i Almir Halilović te Pamela Pipan viša medicinska sestra.

Kamp će se održavati u period od 26. lipnja do 28. srpnja 2017. (od ponedjeljka do petka) na novom igralištu NK Valbandon i u kampu Brioni na Puntiželi a namijenjen je djevojčicama i dječacima od 6 do 15 godina, neovisno o nogometnom umijeću i znanju. Kamp je koncipiran na način da se djeca bave nogometnim aktivnostima (osnovne i napredne tehnike nogometnih elemenata i igra) između 8:30 i 10:00 sati na novom igralištu NK Valbandon. Poslije treninga slijedi marenda (voće i slastice) a zatim polazak autobusom na Puntiželu (kamp Brioni) gdje su na rasporedu ručak u restoranu Istrijanka te aktivnosti poput plivanja, nogometa na pijesku, razne motoričke i natjecateljske igrice, zabava u aquaparku i slične aktivnosti. Dan u kampu završava u 16:30 kada roditelji preuzimaju djecu na rampi kampa Brioni na Puntiželi.

Svim polaznicima osiguran je prijevoz sa autobusnog kolodvora Pula, komplet sportske opreme za trening, polica osiguranja od nezgode i ozljede, prigodni pokloni prilikom upisa i brojna iznenađenja tijekom kampa.

Osigurajte i Vi svoje mjesto u najuzbudljivijem kampu ovog ljeta jer će se Eurogol potruditi da i ove godine djeci boravak u kampu bude jedno zabavno i pozitivno sportsko iskustvo iz kojeg će izaći s novim znanjima i prijateljstvima.

Upisi su još u tijeku, a više informacija možete saznati putem Facebook stranice “Nogometni kamp Eurogol”, putem maila: sd.eurogol@gmail.com ili na brojeve telefona 099/4222-211 (Sergej), 098/1709-081 (Andrej M.), 098/1946-492 (Nenad).

Eurogoal flajer[:]