REGISTRIRAJ SE ZA BESPLATAN MAXTV TO GO!

NK Istra 1961 i Hrvatski Telekom predstavljaju posebnu pogodnost za vlasnike godišnjih ulaznica NK Istra 1961!
Vlasnici godišnjih ulaznica za sezonu 2019/20. će u sklopu kampanje s Hrvatskim Telekomom sve utakmice NK Istre 1961 u Hrvatski Telekom Prvoj ligi moći gledati uživo na MAXtv To Go platformi, potpuno besplatno.

Navijači NK Istre 1961 koji su vlasnici godišnjih ulaznica moći će uživati u utakmicama svog kluba besplatno putem televizora i pametnih uređaja. Pogodnost će biti aktivna do 31. srpnja 2020. godine.
MAXtv To Go uslugu uz dobiveni kod moći će aktivirati vlasnici godišnjih ulaznica koji već imaju HT usluge i oni koji do sada nisu bili MAXtv To Go I nisu korisnici usluga Hrvatskog Telekoma.

 

Kako aktivirati pogodnost?

Registracija za vlasnike godišnjih ulaznica NK Istre 1961 za sezonu 2019/20. moguća je slanjem e-maila na adresu: ticketing@nkistra.com
Sve što trebate napraviti je poslati vaše ime i prezime, vaš broj mobitela, peteroznamenkasti broj koji se nalazi u donjem desnom kutu vaše godišnje ulaznice te e-mail adresu na koju ćemo dostaviti podatke za pristup.

Uživajte u utakmicama NK Istre 1961 uz MAXtv To Go na mobitelu, računalu, tabletu, laptopu ili smart TV-u!
Za tehničku podršku i eventualne probleme s registracijom možete se javiti na e-mail ticketing@nkistra.com

 

*Molimo vas da u mailu izjasnite želite li dati dopuštenje (napisati ‘’dajem privolu’’ ako dajete, ‘’ne dajem privolu’’ ako ne dajete dopuštenje) da NK Istra 1961 vaše osobne podatke (ime i prezime) te kontakt broj telefona proslijedi Hrvatskom Telekomu d.d. u svrhu slanja personalizirane promotivne obavijesti / ponude Hrvatskog Telekoma d.d.
Po zaprimanju navedenih podataka Hrvatski Telekom d.d. postaje voditelj obrade osobnih podataka na vrijeme najkasnije do 01. kolovoza 2020. do kojeg se datuma Hrvatski Telekom d.d. obvezuje obrisati sve moje podatke koje je dobio od NK Istra 1961.
Hrvatski Telekom d.d. se obvezuje u roku od mjesec dana od dana zaprimanja podataka ili prilikom prve komunikacije s ispitanikom, informirati ispitanika o svim pravima koja mu pripadaju sukladno Općoj Uredbi o zaštiti podataka.
Privolu mogu opozvati u bilo koje vrijeme izravno i isključivo Hrvatskom Telekomu d.d.
Upoznat sam da imam pravo zatražiti pristup, ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i pravo na prenosivost podataka, te ulaganje prigovora, uključujući Agenciji za zaštitu osobnih podataka.“

*Postupak provjere podataka i dostave podataka za pristup MAXtv To Go aplikaciji može trajati do 3 radna dana.