Neki su se od zeleno žutih i u ovom reprezentativnom okupljanju pridružili svojim momčadima, a u nastavku pročitajte kako su odigrali!

Mateo Lisica je s U21 reprezentacijom Hrvatske prošao dvije kvalifikacijske utakmice za nadolazeće Europsko prvenstvo. Prva utakmica s Grčkom je završila 2:2, a druga protiv Bjelorusije 2:0 za naše, pri čemu je Mateo bio upravo asistent kod drugog gola. Hrvatska U21 ekipa je sada zauzela 2. mjesto u skupini sa sedam bodova.

Bravo za našeg Istrijana i cijelu momčad!

Lorenzo Travaglia bio je dio U19 reprezentacije Hrvatske te sudjelovao na odigranim utakmicama prijateljskog turnira u Zaprešiću. Prvi susret protiv Grčke je završio 1:1, drugi nažalost porazom od Bugarske 3:4, te zadnji protiv Estonije 2:2.

Marko Juršić se kao vratar prvi put pridružio U18 momčadi Hrvatske te odigrao drugo poluvrijeme utakmice protiv Norveške, koja je na kraju okončana rezultatom 1:1.

Darwin Matheus je s U23 reprezentacijom Venezuele odigrao dvije utakmice protiv Argentine – prva je okončana rezultatom 0:0, a druga 1:1.

Sebastian Nebyla je s U21 reprezentacijom Slovačke ostvario jedan remi i jednu pobjedu. Prva utakmica protiv Poljske je završila 2:2, dok je drugi susret s Banskom Bystricom Slovačka slavila s 3:0!

Iurie Iovu i U21 reprezentacija Moldavije su odigrali dva susreta tijekom reprezentativne stanke – poraz protiv Švedske (0:4) u prvom, te pobjeda nad Sjevernom Makedonijom (2:1) u drugom.
#ForzaIstra