[:hr]Veselo i rastrčano je u srijedu ujutro bilo u talijanskoj osnovnoj školi Giuseppina Martinuzzi u Puli. Četvorica igrača Istre 1961, Ignacio Varela, Abdelhakim Bouhna, Victor da Silva i Manuel Pamić u pratnji direktorice za korporativne komunikacije Jasminom Devović Grudić posjetili su učenice i učenike trećih i četvrtih razreda pulske osnovne škole s kojima su se družili gotovo sat vremena.

Delegaciju Istre 1961 su lijepo ugostili direktorica škole Susanna Cerlon i profesori i učinili boravak još ugodnijim. Nogometaši su djeci odgovarali na razna pitanja o sportu i nogometu, a posebno interesantne su im bile priče Manuela Pamića koji je u dresu Chieva igrao protiv djeci omiljenog kluba kao što je Milan.

Odigrali su igrači s djecom i dvije kraće utakmice, a pravo ludilo je uslijedilo kada su Zeleno-žuti počeli dijeliti postere i autograme.

Kako je to izgledalo možete pogledati u galeriji fotografija, a mi se i ovim putem zahvaljujemo na zaista prekrasnom druženju s djecom pulske talijanske osnovne škole.[:]