[:hr]Nakon samo četiri mjeseca na klupi Istre 1961, Goran Tomić napušta trenersku poziciju prve momčadi pulskog prvoligaša i seli u Kinu. Sve se to odvijalo jako brzo, od ponude koja je stigla prije par dana do odluke da napusti Pulu i ponovno preseli na Daleki istok.

Tomić se pokazao kao vrhunski profesionalac i stručnjak, a od dolaska u Istru je razbudio momčad i ostvario vrlo dobre rezultate. Momčad je preuzeo nakon drugog kola kada su Zeleno-žuti bili bez bodova, a ekipu je u Prvoj ligi vodio 15 utakmica. Pritom su Zeleno-žuti upisali četiri pobjede, šest remija i pet poraza uz gol razliku 17:19. Uz Tomića, poziciju kondicijskog trenera napušta i Antonio Cinotti.

Momčad će do kraja polusezone voditi dosadašnji pomoćni trener Darko Raić-Sudar, a pomagat će mu trener Alen Šušnić, trener golmana Boško Boškovič i kondicijski trener Elvis Peršić.

Treneru Tomiću i kondicijskom treneru Cinottiju zahvaljujemo na svom trudu i radu u NK Istri 1961 te im želimo puno sreće u nastavku trenerskih karijera.[:]