[:hr]U subotu popodne će utakmicom u Kranju završiti slovenski dio priprema za nogometaše Istre 1961. Dečki su posljednjih deset dana u blizini Radovljice odradili vrlo dobar posao, kvalitetno trenirali na odličnim terenima u Lescu i Bledu i kroz taktičke vježbe i pripremne utakmice uigravali se za prvenstvo.

Zeleno-žuti su slovenski dio priprema otvorili dvjema utakmicama na Bledu, remijem protiv Celja (1:1) i pobjedom protiv Triglava (2:0). U Villachu su dečki igrali protiv moskovskog Spartaka i u dobroj utakmici protiv jakog protivnika izgubili 1:0. Protiv novog ruskog prvoligaša su Zeleno-žuti igrali u četvrtak, a mlada momčad koja se suprotstavila Arsenalu iz Tule pokazala je vrlo dobru igru, a mladići su treneru dali do znanja da može računati na njih.

Na zadnjem danu priprema je prema planu generalka uoči početka prvenstva i prve utakmice s Osijekom. Utakmica protiv Krškog će se igrati u Kranju u 17:30, a nakon koje će biti puno jasnije kako će momčad izgledati u prvom kolu sljedeće subote.

Tekstualni prijenos utakmice pratite na našem Facebooku.[:]