[:hr]Nešto jači trening su Zeleno-žuti odradili za početak priprema za subotnji ogled s Osijekom. Dečki su u utorak imali slobodan dan, a u srijedu su krenuli s treninzima u Štinjanu u jutarnjim satima na igralištu Fortin gdje su trenirali više od dva sata. Bilo je mjesta za vježbe snage, sprinteva i završnice te igre na skraćenom terenu.

Priključio se Hadžić, Žižić van stroja

U Štinjanu se moglo vidjeti i jedno lice koje dugo nije bilo na treningu, a to je Kenan Hadžić koji se polako vraća nakon duge stanke i rehabilitacije. Keno je s ekipom odradio prvi dio treninga i dodatnu trku , a uskoro se očekuje povratak u puni trenažni proces. Isto vrijedi i za Nikolu Žižića koji je preskočio trening zbog udarca u potkoljenicu dobivenog na utakmici s Interom. Nikola se oporavlja i trebao bi biti spreman za utakmicu s Osijekom koja je na rasporedu u subotu.

Kako je bilo na treningu pogledajte u galeriji fotografija.[:us]On Wednesday morning in Štinjan, the Green and Yellows started preparations for Saturday’s Osijek match. Since this was the only training of the day, Coach Tot decided to make it a little tougher than usual. The players trained for more than two hours doing strength exercises, running sessions, and playing on a shortened field.

Hadžić joined team, Žižić sidelined

In Štinjan we saw a familiar face on the field after a long absence while recovering from injury. Kenan Hadžić joined the team again, and participated in the first part of the training. Hadžić is not 100% ready to participate in full training sessions, but he will be very soon. The same goes for Nikola Žižić, who took a big hit below the shin. Right now he is out of training and is doing rehab with the club’s physiotherapist. He should be ready for the Osijek match.

Take a look at the pictures below.[:]