[:hr]Darko Mišić danas je svoj 24. rođendan proslavio u Sv. Martinu. Kako vrijeme priprema ne dopušta pretjerano opuštanje, novi desni bek zeleno-žutih će čašćenje suigrača morati odraditi neki drugi dan.

– Želja za rođendan mi je da budem zdrav i da odigram što više dobrih utakmica u dresu Istre. Tu sam već desetak dana i moji prvi dojmovi su stvarno odlični. Ekipa je dobra, atmosfera je isto vrhunska i vjerujem da će sve biti dobro. Ovdje u Sv. Martinu imamo stvarno odlične uvjete i jako sam zadovoljan što sam ovdje s klubom.

Rekao je Darko koji se zatim osvrnuo i na sami pripremni period.
– Treninzi su naporni, ali to je i očekivano. Nas par smo se malo kasnije priključili pripremama pa smo imali dodatne treninge kako bi dostigli druge igrače. Momčad mi izgleda vrlo dobro, svakim danom sve bolje i bolje. Ima prostora za napredak i mislim da se taj napredak vidi.

– S obzirom na to što su pripreme, na utakmicama su nam noge teške i to se vidjelo protiv Intera. Za ovaj dio je ipak najbitnije da svi budemo zdravi kako ne bi trebali gubiti važne treninge prije sezone. Nisam nikad igrao protiv Rumunja, ali svi kažu da su dosta oštri u igri. Trebat ćemo biti mirni i pažljivi kako se nitko ne bi ozlijedio pa neka bolji pobijedi. Zaključio je Mišić.[:]