[:hr]– Protiv ovakve momčadi nema srljanja. Oni znaju iskoristiti svaku minimalnu pogrešku tako da greške moramo smanjiti na minimum, a u utakmicu ući čvrsto, borbeno i jako i tražiti priliku. Rekao je Dario Tomić uoči utakmice 25. kola MaxTV Prve lige između Istre 1961 i Dinama. Zagrebačka momčad u Pulu dolazi s čelne pozicije prvenstvene ljestvice, s 33 boda više od Zeleno-žutih koji će pred svojim navijačima tražiti pozitivan rezultat.

Istra je ove sezone dva puta igrala protiv zagrebačkog sastava. U Puli je završilo remijem 1:1, dok su u Zagrebu Dinamovci spretno i sretno stigli do minimalne pobjede pogotkom pred kraj utakmice. – U Puli smo pred kraj utakmice imali sjajnu priliku za pobjedu, ali je na žalost nismo iskoristili. Bila je velika borba i mislim da je rezultat od 1:1 bio realan. Koliko pratim njihove izjave vidim da govore da im je uvijek teško igrati u Puli. Mislim da će i u četvrtak biti teško, kako nama, tako i njima. Kaže Dario koji se osvrnuo na ofenzivnu liniju hrvatskog prvaka. – Svi su opasni prema naprijed, i napadači i igrači koji se uključuju iz drugog plana. Zato treba obratiti pozornost na sve, iako bih možda izdvojio Soudanija jer smatram da je on igrač koji može riješiti utakmicu, a to je nedavno pokazao protiv Rijeke. Tko god da im igra će biti opasno jer su svi kvalitetni i svi nam mogu raditi probleme.

– Inače bi u ovoj fazi prvenstva već imali veliku prednost pred prvim pratiteljem, ali ovaj put nije tako. Zato sam siguran da kod njih neće biti nimalo opuštanja i da će doći po pobjedu. Svi su im bodovi važni pa mislim da će od prve minute jurnuti. Kaže Tomić i zaključuje. – I dalje imamo problem rano primljenog pogotka i radimo na tome da izbjegnemo taj rani gol. Sa snagom više nema problema i bez problema izdržimo cijelu utakmicu. Za sebe mogu reći da se osjećam izvanredno jer iako sam imao tu pauzu zbog ozljede, mogu odraditi 90 minuta bez problema.[:]