[:hr]Zeleno-žuti se već tri dana nalaze u Sv. Martinu na Muri gdje su pripreme za novu sezonu u punom jeku. Treninzi su naporni, ali ih dečki odrađuju na odličan i profesionalan način. Tako misli i Dario Tomić kojemu je, čini se, trener Pamić pronašao novu poziciju.

– Ovdje je stvarno lijepo. Imamo odlične uvjete za rad i pravi mir. Zapravo sve što nam je potrebno da se što bolje spremimo za nadolazeću sezonu. Rekao je Tomić koji se osvrnuo na prva tri dana međimurskog djela priprema.

– Treninzi su dosta jaki, ali to je taj teški dio koji moramo proći. Koliko god nam teško bilo, svjesni smo da to moramo odraditi kako treba da na kraju svi budemo zadovoljni. Dosta smo umorni, osjećamo mišiće, teške su nam noge i zato nam je ovo slobodno popodne odlično došlo kako bi se odmorili i opustili u bazenu. 

Tomić je protiv Intera zaigrao kao krilni napadač, ali mu je trener ubrzo zamijenio poziciju s Heisterom na lijevom beku. Pokazalo se da je eksperiment uspio i da su se oba igrača odlično snašla na novim pozicijama.

– Iako smo dobili 3:2 i rezultat ide na našu stranu, realno je da nije bilo najbolje jer je bilo dosta grešaka. Moramo ih ispraviti i nadamo se da ćemo već u sljedećim utakmicama biti bolji. Protiv Intera je trener zamijenio pozicije Heisteru i meni i onda je bolje izgledalo. Heister je dao dva gola, a ja zatvorio prolaze po lijevoj strani. 

Zeleno-žuti će već u subotu igrati protiv Temišvara. – Koliko znamo to je malo jači protivnik, ali neovisno o tome očekujemo da ćemo odigrati bolje nego protiv Intera. [:]