NK Istra 1961 i turistička agencija BTravel sklopili su ugovor o poslovno/partnerskoj suradnji, te je time Btravel postao službena putnička agencija NK Istre.

Zajednička suradnja uključivat će podršku BTravel agencije u dijelu organizacije putovanja seniorske ekipe ali i svih mlađih uzrasta NK Istre kao i organizaciju sportskih priprema i turnira, rezervaciju avionskih karata, hotela, transfera i slično.

Posebno nam je zadovoljstvo što smo nakon dugih pregovora uspjeli dogovoriti suradnju s BTravel-om, a koja je usko specijalizirana za pružanje usluga vrhunskim sportskim klubovima te poznaje specifične potrebe pojedinaca i momčadi u sportu u svakom trenutku.“- kratko je poručio izvršni direktor NK Istre Mikel Lauzurica Evolet.

“Izuzetno nam je zadovoljstvo što su u NK Istri u BTravelu prepoznali kvalitetu, profesionalnost i nadasve partnerski odnos. Ovo je za nas veliki izazov i čast, uzimajući u obzir sve mogućnosti koje nam se nude u poslovnoj suradnji s NK Istrom. Radujemo se zajedničkim uspjesima i uspješnoj dugogodišnjoj suradnji.” izjavio je Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel agencije.