[:hr]Ove sezone je zabio svega jedan pogodak i sigurno je da njegovi golovi nedostaju Zeleno-žutima. Abdelhakim Bouhna stigao je ovog ljeta u Istru i s vremenom postao član udarne momčadi Zeleno-žutih. Svoj jedini pogodak u dresu Istre zabio je upravo Osijeku u posljednjoj pobjedi Zeleno-žutih ove sezone. Nadajmo se da će se povijest ponoviti. – Volio bih da se povijest ponovi, ali ne samo protiv Osijeka, već i protiv bilo koje druge momčadi. Uvijek želim zabiti i uvijek nastojim zabiti gol. Kako sada igramo protiv Osijeka mogu reći da bih jako volio da se povijest ponovi i da opet budem strijelac. Kaže Hakim i nadodaje. – Kada se nalazimo u ovakvoj situaciji moramo biti pozitivni i razmišljati pozitivno.

Bouhna se osvrnuo i na momčad Osijeka. – Prvi put kada sam igrao protiv njih nije bilo teško jer smo igrali kući. Međutim, kod njih je utakmica bila puno teža. Bili su dosta agresivni, imali su navijače koji su ih bodrili i nekako su bili jači. Sada mi igramo kod kuće i mislim da imamo mogućnost lako dobiti ovu utakmicu.

Istra 1961 će, ako ne pobijedi u petak, vrlo teško izbjeći kvalifikacije. Svjesni su toga i igrači. – Da, ali ipak imamo još šest utakmica i mislim da možemo nešto napraviti. U petak neće biti zadnja prilika da nešto učinimo po pitanju osmog mjesta, ali je sigurno da ćemo do kraja igrati šest finala. Ne znam zašto smo se doveli u ovu poziciju i zašto nismo tako dugo nekoga pobijedili. Nekad je možda u pitanju manjak sreće, neka sudačka odluka, a nekad naša greška. Ne znam što reći osim da moramo biti pozitivni i fokusirani na naš cilj. To je sada najvažnije.

Svi znamo gdje smo i znamo da ne zaslužujemo biti ovdje. Rekao bih da nismo pod pritiskom, nego da smo frustrirani jer radimo dobro, bolje od nekih drugih momčadi, a nemamo rezultata. Jasno mi je da nije dobro što sam zabio samo jedan gol, napadači moraju zabijati više. Ima još utakmica do kraja i nadam se da ću zabiti još koji gol jer ako nisam zabio do sada ne znači da više neću zabiti. Zaključio je Abdelhakim kojemu želimo da zabije i pomogne momčadi doći do toliko željene pobjede.[:]