[:hr]Zeleno-žuti su u petak ušli u pretposljednji dan slovenskog djela priprema, a usporedi li se s rasporedom i vrstom treninga u srijedu, može se slobodno reći da je dan nakon utakmice s Arsenalom preslika onog nakon utakmice sa Spartakom. Dečki su tako svoje obaveze za petak već odradili jutarnjim treningom, dok će popodne biti slobodno i rezervirano za odmor, šetnju, masaže i terapiju kod liječničke službe.

Po ugodnom vremenu na terenu u obližnjem Lescu su dečki počeli trenirati u 9:30. Nogometaši koji su protiv Arsenala imali veću minutažu su odradili lakši trening, uz zagrijavanje, taktiku i rekuperaciju. Ostali su nakon taktičkog djela preselili na slobodnu polovicu terena gdje su igrali između dva gola i radili vježbe posjeda lopte.

Prvi trening s novim suigračima je napravio Valentino Stepčić koji je nizom lijepih poteza i pogotka već pokazao klasu i nos za gol.

Do kraja slovenskog djela priprema je ostao još samo jedan dan u kojem će Zeleno-žuti odigrati generalku protiv Krškog. Utakmica je na rasporedu u Kranju u 17:30, nakon koje će se bus s ekipom vratiti u Pulu. Kao i uvijek tekstualni prijenos utakmice ćete moći pratiti na našem Facebooku.[:]