[:hr]Odlično je krenuo u sezonu i s pogocima i asistencijama bio dio dobrih rezultata Istre u uvodnim kolima. Stigla je međutim stagnacija, kako rezultatska kluba, tako i igračka ofenzivca Zeleno-žutih Antonija Repića.

Ozljedom Stefana Nikolića, u nedjelju bi se Antonio trebao nalaziti u početnom sastavu Istre te bi mu to svakako mogla biti vrlo dobra prilika da se još jednom dokaže treneru Pamiću i domaćim navijačima. Međutim, to sigurno neće biti lako jer u goste stiže Rijeka, momčad koja je u sjajnoj formi i po mnogima u trenutno boljoj i od prvoplasiranog Dinama. – Mislim da je trenutno Rijeka u boljoj formi od Dinama. U zadnjih par godina su pokazali da su momčad za vrh, ali mislim da ipak Dinamo ima kvalitetniji kadar. Kako god, mi ćemo u nedjelju dati 100% kao u svakom dvoboju do sada i nadam se da ćemo odraditi dobru utakmicu.

Nedjeljni protivnik je nešto slabije ušao u prvenstvo, ali se dignuo u formi i takav dolazi u Pulu. – Rijeka je sigurno bila uzdrmana nakon što su ispali iz Europske lige i to se osjetilo u njihovoj igri. Sad su se međutim smirili i posložili i trenutno igraju svoj najbolji nogomet. Mislim da smo se i mi malo razbudili nakon utakmice sa Splitom koja nam je dala do znanja da ne možemo lako niti s jednim protivnikom. Sada nam je još jasnije da svi moramo biti na maksimumu i da moramo ići jako do zadnje minute. Split nas je u onoj utakmici jednostavno agresijom prisilio na to da odigramo slabo.

U Pulu dolazi isto tako agresivna momčad kao što je to bio Split. – Sigurno ćemo bolje odgovoriti agresiji. Naučili smo nešto iz utakmice sa Splitom i trener nam cijeli tjedan stavlja u glavu da ne možemo odigrati dvije takve utakmice. Zato ćemo ovaj put krenuti punom snagom i odgovoriti njihovoj agresiji. Rekao je Repić i nadodao. – Došlo je dosta novih igrala kojima je normalno da treba neko vrijeme prilagodbe. Kako vrijeme prolazi, tako se sve bolje poznajemo, sve bolje smo uigrani i vidi se da smo u ovoj pauzi dobro napredovali. Rekao je Antonio.[:]