Danas se održala tiskovna konferencija uoči utakmice 18. kola. Utakmica između Gorice i Istre 1961 na rasporedu je u subotu 9. prosinca, u 14:50 sati. Utakmicu su najavili glavni trener David Catala i igrač Matej Vuk.

Sutra ćemo se suočiti s jednom od najboljih ekipa lige, posebno kad igraju kod kuće. Znamo da su jako natjecateljski nastrojeni i da će ovo biti teška utakmica za nas. Kao i uvijek, imam 100% povjerenje u svoje igrače, znam da su spremni natjecati se jer dobro treniraju. Trebamo pokazati najbolju verziju sebe, biti jaki u obrani i dobri u napadu, kreirati šanse. Idemo u Goricu s ciljem da uzmemo sva tri boda, poručuje trener Catala.

Jedna pobjeda nam može puno toga donijeti. Čeka nas ekipa koja je baš domaćinska i koja doma ne gubi lako, ali toga se ne bojimo i ne razmišljamo o tome, nama je cilj pobijediti. Znamo da možemo i vjerujemo u sebe, samo se moramo koncentrirati na naše vrline, a mane pokušati poboljšati. Najveća radost jednog igrača je kad zabiješ i pobijediš, ja ću dati sve od sebe sutra da ostvarim to duplo zadovoljstvo. Sigurno su dobra ekipa, tu nema dvojbe, ali možemo ih dobiti. Samo da odigramo dobro, da uđemo kako treba u utakmicu, ne primimo rano gol, kaže Matej Vuk.
#ForzaIstra