Danas se na stadionu Aldo Drosina održala tiskovna konferencija pred posljednju utakmicu sezone, 36. kola SuperSport HNL-a, između Istre 1961 i Slaven Belupa. Utakmica je na rasporedu u subotu, 27. svibnja, s početkom u 16:30 sati. Utakmicu su najavili glavni trener Gonzalo Garcia i igrač Slavko Blagojević.

Pred nama je zadnja utakmica sezone protiv momčadi Slaven Belupa. Za nas je ovo bila jako dobra sezona, kao i za njih, zato nas očekuje jedna kvalitetna i zanimljiva utakmica. Očekujem da će ekipa Slavena od početka pritisnuti, da će biti agresivni, braniti se i pokušati voditi igru, što im je prošli put i uspjelo jer su pobijedili na kraju, ali sad mislim da su drugačije okolnosti. No, mi smo spremni na sve. Cilj utakmice nam je naravno pobijediti, kao i svaki put, to je naš mentalitet. Želimo zadržati trenutačnu 5. poziciju, poručuje trener Garcia.
Ove sezone smo stvarno napravili fantastičan posao, iako nisam igrao puno zbog ozljede, uživao sam tijekom cijele sezone. Ponosan sam na dečke, imamo sjajne igrače i širok kadar. Bio sam tu za ekipu, bio sam im podrška i cilj mi je bio da im svojim iskustvom pomognem što više mogu. Sutra je zadnja utakmica, koju moramo shvatiti ozbiljno i prenijet cijelu ovu sezonu na tu utakmicu. Želimo ju završiti na najbolji mogući način, s pobjedom, kaže Slavko Blagojević.
Vidimo se sutra na Drosini!
#ForzaIstra