[:hr]Nogometaši Istre 1961 su u nedjelju ujutro, točno u 9 sati, busom krenuli prema Umagu. Tamo će u idućih tjedan dana odraditi posljednji dio priprema za novu sezonu. Na sjeveru Istre će dečki nastupati na šestom izdanju Istria Winter Cupa u sklopu kojeg će odigrati tri utakmice. Nakon turnira i povratka u Pulu će ostati nekoliko dana kako bi trener Panadić finalizirao ono što je radio od 8. siječnja, pripremao momčad za osvajanje bodova.

U busu za Umag su se našla 25 igrača, a među njima su i igrači koji su i dalje na probi, Mihaljević, Strika i Trojak. Igrači koji nisu našli mjesto u busu, odnosno Marić, Ljubanović, Marinčić i Ostojić će ostati u Puli gdje će raditi pod vodstvom kondicijskog trenera Milanovića.

Dečki će u Umagu boraviti u hotelu Sol Garden Istra, a na put su krenuli: Brkić, Ivušić, Trojak, Hadžić, Žižić, Ojdanić, Barišić, Đurić, Mihaljević, Repić, Gržan, Nikolić, Svraka, Mišić, Vuković, Heister, Gojković, Franić, Iveša, Bouhna, Jurkić, Zlomislić, Strika, Pavlović, Pamić.[:us]The Green and Yellows will stay in Umag for the next seven days where they will do the last part of the preparations. The guys will play three matches and will come back the next Sunday.

Players in Umag: Brkić, Ivušić, Trojak, Hadžić, Žižić, Ojdanić, Barišić, Đurić, Mihaljević, Repić, Gržan, Nikolić, Svraka, Mišić, Vuković, Heister, Gojković, Franić, Iveša, Bouhna, Jurkić, Zlomislić, Strika, Pavlović, Pamić.[:]