Danas se održala konferencija za medije pred utakmicu 10. kola SuperSport HNL-a s Dinamom. Utakmicu su najavili glavni trener Paolo Tramezzani i igrač Iurie Iovu.

Sretan sam što nastavljamo natjecanje, ova pauza je dobro došla da nastavimo dobro raditi i trenirati. Imali smo nekoliko igrača koji su pozvani u mladu reprezentaciju, svi su igrali i dobro odradili, sretni smo i ponosni što su napravili i znamo da će im sutra biti glava na 100% u utakmici.

Danas i sutra imamo još treninge i nakon toga ću donijeti odluku o sastavu. Uvijek volim raditi eksperimente, no olakšava mi što su svi moji igrači uvijek na dispoziciji, znam da daju sve za ekipu i kad imaš takve igrače, s takvim karakterom, to treneru daje puno mogućnosti. Sve što radim radim jer imam podršku svojih igrača. Natjecanje je jako u ovom trenutku, istina je da svi moji igrači zaslužuju priliku, znam da imam puno dobrih igrača što mi daje mogućnosti da biram način i stil igre, eksperimentiram, ali uvijek s ciljem traženja najbolje solucije za ekipu.

Prošle utakmice na klupi Dinama je bio Jakirović, ovoga puta je to Bjelica.

Radi se o jako kvalitetnim trenerima, a Bjelicu sam imam prilike i upoznati u Italiji. Dinamo uvijek ima pobjednički mentalitet, to su pokazali zadnjih 20 godina, a taj pobjednički mentalitet te tjera da se svakoj ekipi suprotstaviš s maksimalnom pozornošću i koncentracijom. Tako će biti i sutra, u to sam uvjeren, poručio je mister Tramezzani.

Vjerujem da je sutra pred nama vrlo intenzivna utakmica, jako je bitno kako ćemo ući u utakmicu i u drugo poluvrijeme, moramo pokazati sebe, pokazati da nas nije strah boriti se i uzeti bodove. Kod nas je svlačionici uvijek jako dobra atmosfera, i kad pobjeđujemo i kad gubimo, jako smo povezani kao tim, uvijek razgovaramo međusobno ako imamo nekih problema, a isto tako zajedno i slavimo pobjedu.

Vjerujem da se neće ponoviti loš rezultat s prošle utakmice i mislim da će ovoga puta Dinamu biti puno teže, jer učimo iz svojih grešaka kako bi bili bolji iz utakmice u utakmicu. Kad igraš kod kuće uvijek se osjećaš bolje, više je adrenalina, bolja je koncentracija, ali na kraju je bitno dati svoj maksimum, bilo da se radi o domaćoj ili gostujućoj utakmici, kaže Iurie Iovu.