Danas je na tiskovnoj konferenciji sportski direktor Saša Bjelanović predstavio nove igrače Istre 1961 – dobrodošli Luka Bogdan i Andre Poko.

Danas mi je čast što mogu predstaviti dva kapitalca, s obzirom da se radi o igračima izrazito bogatih međunarodnih karijera, u ligama i klubovima puno boljih od prosjeka momčadi HNL-a. Što se tiče njihove karijere, ona govori sama za sebe, a u njima smo dobili jedno iskustvo s obzirom da je naša momčad najmlađa u ligi, uz Osijek. Svima nam je drago što smo mladi i što idemo u tom smjeru, no kako bi se mladi što bolje razvijali i osjećali sigurnije, potrebni su nam ovakvi profili. Luka je igrač kojeg pratim dugo godina iz talijanske lige, već sam ga i u prošlosti pokušavao dovesti, no tad se nije moglo. Treba im sad malo vremena da uhvate ritam utakmica, no sretni smo jako što su tu. Dobri su igrači, pozitivne osobe za svlačionicu, kaže sportski direktor Saša Bjelanović.

U super sam stanju, već 2-3 tjedna treniram, imao sam malih problema prošle sezone jer sam imao operaciju, no od trećeg mjeseca sam u trenažnom procesu. Ovdje mi je super, treniram s ekipom i čekam da zaigram, fali mi minutaže. Pripreme sam odradio u bivšem klubu u Italiji. Dojam je super i spreman sam.

Ekipa je mlada, trenira se kvalitetno što je najbitnije, mislim da možemo napredovati i napraviti iskorak svi zajedno. Dobar smo miks iskustva, kvalitete i mladosti, kostur ekipe je super izgrađen i momci su dosta svi zajedno. Mislim da možemo napraviti nešto bitni, kaže Luka Bogdan.

Trenutno se osjećam super, spreman sam zaigrati i pomoći timu, kako zbog ekipe tako i zbog navijača. Spreman sam za nastup, želim što prije zaigrati i pomoći momčadi. Sviđa mi se jako ekipa, kao i grad, kaže Andre Poko.

 

#ForzaIstra