[:hr]Pripreme za novu sezonu su gotove, a Zeleno-žuti su krenuli s uobičajenim ritmom treninga za ligaške utakmice. Svoju premijeru u sezoni 2017./2018. i vatreno krštenje dečki će imati u Zagrebu gdje će gostovati kod Dinama, a nastavit će u drugom kolu na Drosini protiv Osijeka i trećem kolu na Rujevici protiv Rijeke.

Kako ništa ne bi prepustio slučaju, trener Raić-Sudar maksimalno ozbiljno i u visokom ritmu je krenuo u novi radni tjedan. Prvi trening su tako Zeleno-žuti odradili u jutarnjim satima u Štinjanu gdje su trenirali sat i 15 minuta. Sljedeći trening na rasporedu je popodne na istom mjestu.

Ozljeda Puclina, Mitrevski van treninga, vratili se Gržan, Paracki i Gojković

Tijekom priprema ozlijede na žalost nisu zaobišle momčad. Najnovija se dogodila u subotu na generalki kada je nakon jednog starta David Puclin morao izaći iz igre. Na žalost dodatne analize su pokazale kako će naš vrijedni veznjak gotovo sigurno morati propustiti prvo kolo. Srećom, nakon odrađenih terapija su se na teren vratili Gržan, Gojković i Paracki koji su bez većih poteškoća odradili današnji jutarnji trening. Van treninga je i Mitrevski koji je dobio poštedu zbog temperature, ali bi se na teren trebao vratiti najkasnije do sutra.

Istra 1961 trening 11 07 2017 1[:]