[:hr]Zeleno-žuti će danas utakmicom u Zagrebu protiv Rudeša zatvoriti prvu četvrtinu Hrvatski telekom prve lige. Osnaženi pobjedom nad Slaven Belupom, Puležani su na gostovanje kod posljednjeplasirane momčad krenuli sa željom da novom pobjedom podebljaju bodovni konto. – Bertoša je zbog treniranja na umjetnoj travi imao problema s tetivama, a još je i dobio temperaturu pa je bio van treninga par dana. Prelčec je pak na treningu dobio udarac i sigurno neće konkurirati za utakmicu. Otkrio je Raić-Sudar.

Jako bitna utakmica jer igramo s ekipom koja nam je bodovno blizu. Kao i prošli, tako su i ovaj tjedan moji dečki odlično radili, opuštenije nakon pobjede. Rekao je trener koji se osvrnuo na momčad Rudeša. – Siguran sam da nas očekuje teška utakmica. Pokazali su u dosadašnjem djelu prvenstva da nikome nisu bili lak zalogaj. Dosta ekipa su namučili i možda su zaslužili koji bod više od onog što imaju. Nedavno su promijenili sustav igranja i sada igraju u formaciji 4-2-3-1 ili 4-3-3. Kod njih su krila najopasniji dio momčadi, a u dosadašnjem djelu prvenstva je naš bivši igrač Havojić pokazao najviše.

Raić-Sudar je istaknuo kako će biti manjih promjena u momčadi, ali ne i u formaciji koja bi trebala ostati ista kao na utakmici sa Slavenom. – Kod nas će formacija ostati iste jer nema smisla mijenjati, neovisno o protivniku. Pošto se u ekipu vraća Puclin jedino ćemo malo presložiti igrače, ali velikih promjena neće biti.

Utakmica u Kranjčevićevoj igra se danas s početkom u 19:00 sati, a sudit će Bruno Marić iz Daruvara. Forza Istra![:]