[:hr]Potpisom na ugovor u trajanju od godine dana, mladi Puležan Nikola Badrov postao je novi igrač Istre 1961. Badrov se momčadi priključio na početku priprema, a nakon mjesec dana treniranja i odrađenih priprema u Umagu i Sloveniji trener Raić-Sudar odlučio je mladom napadaču dati priliku nametnuti se u prvoligaškoj momčadi.

Badrov je potekao iz škole nogometa Istre 1961, a nakon juniorskog staža je igrao za Jadran iz Poreča, Rudar, Pula ICI, Istru-Pulu i Lučko, dok se u Istru vraća nakon tri sezone. “Sve je stvarno super, dečki su me odlično prihvatili te se nadam da ću dobiti priliku i da ću je znati iskoristiti.” Rekao je Badrov koji je svojim igrama zaintrigirao trenera Raić-Sudara koji mu je odlučio dati priliku. “Svi treneri su zaista odlični, a tijekom priprema smo stvarno dobro trenirali. Treninzi su zahtjevni i jako dobri, a ekipa svakim danom napreduje pa se nadam da ćemo i iz utakmice u utakmicu biti sve bolji.

Iskreno, u zadnje vrijeme sam stagnirao jer sam trenirao u klubovima iz nižih liga gdje su bili nešto slabiji treninzi. Međutim i prije ovih priprema sam trenirao sam i s privatnim trenerom tako da nisam došao nespreman na pripreme.” Rekao je Badrov koji je u ovih mjesec dana jakih treninga napredovao u svim pogledima. Mi mu pak želimo dobrodošlicu u seniorsku ekipu te mu želimo puno sreće u dresu Istre 1961.[:]