[:hr]Strijelac pobjedonosnog pogotka Istre 1961 na utakmici sa Slavenom, 23-o godišnji Kenan Hadžić na najbolji se mogući način vratio u momčad nakon duge stanke. Keno je muku mučio s ozljedama koje su ga od terena udaljile gotovo godinu dana. – Stvarno se odlično osjećam i jako mi je drago da me te ozljede ne muče više. Bilo je stvarno teško i imao sam razdoblja kada sam htio odustati od svega. Hvala Bogu sada je sve u redu i samo se nadam da će me zdravlje poslužiti.

Pobjeda protiv Slavena na kojoj je Hadžić zabio svoj prvi gol u prvoligaškoj karijeri donijela je potreban mir u svlačionici. – Stvarno je sada puno lakše igrati i trenirati nakon te pobjede, a sigurno će i psihički biti lakše na sljedećoj utakmici. A sljedeća utakmica je na rasporedu u nedjelju kada će Zeleno-žuti gostovati kod Rudeša. Čini se kako će Hadžić za ovaj susret sa stopera preseliti na poziciju beka. – Sve jedno mi je na kojoj poziciji ću igrati, ja ću kao i uvijek dati sve od sebe pa što bude. Nekako se sigurnije osjećam na stoperu jer sam to igrao u zadnje vrijeme, ali i na beku nemam problema.

Hadžić je otkrio kako nije upoznat s ekipom Rudeša, ali to nije veliki problem pošto će sve bitne informacije saznati od trenera na uobičajenoj analizi prije utakmice. – Protivnike pratim preko analiza koje trener napravi prije svake utakmice, a na televiziji većinom gledam samo Ligu prvaka. Iz Rudeša poznajem Havojića pošto sam s njim trenirao i igrao i mogu reći da je sigurno jako opasan igrač. Sad im se i Svraka priključio koji je bio kod nas pretprošle sezone. Bio je u reprezentaciji BiH, a kada je spreman je odličan igrač. Zanimljivost je kako je Keno u svojem debiju u prvoj ligi na Maksimiru protiv Dinama asistirao Havojiću za počasni gol u posljednjim minutama utakmice koja je završila 3:1.

U Rudeš su tijekom prijelaznog roka osim trenera stigla i mnogobrojna nova lica, dok su u zadnje vrijeme promijenili i sustav igranja. – Uvijek je teško kada dođe puno novih igrača, a kada se mijenja i sustav je još i teže. Treba vremena za se uigrati i treba dugo raditi da se sve posloži. Zato je ovo dobra prilika za nas. Rekao je Keno i zaključio. – Volio bih pobijediti u nedjelju i zato me bod ne bi zadovoljio.[:]