[:hr]Mladi nogometaši Istre 1961 nastavljaju sa svojim prvoligaškim natjecanjima. Juniori će tako danas s početkom u 10:00 sati ugostiti momčad Cibalije protiv koje će pokušati doći do važne pobjede. Naime, dečki trenera Šumberca pretrpjeli su četiri uzastopna poraza i trenutno na bodovnom kontu imaju samo tri boda. Odlična prilika za povratak na pobjedničke staze svakako je utakmica s Cibalijom koja je u dosadašnjem djelu prvenstva osvojila bod više od Zeleno-žutih.

Pioniri i kadeti su pak otputovali u Zagreb gdje će n noge svojim vršnjacima iz Dinama. Za pionire, drugoplasirane momčadi prvenstva, gostovanje kod Dinama predstavlja najteži ispit. Zagrepčani s utakmicom manje od Zeleno-žutih drže prvu poziciju s istim brojem bodova, ali i s boljom gol razlikom od Puležana. Probuđeni kadeti će nakon dvije domaće pobjede i remi kod Hajduka imati itekako tešku zadaću kod drugoplasirane momčadi prvenstva. Međutim, naši dečki su u Splitu pokazali kako imaju kvalitetu kada su se vratili iz dvostrukog rezultatskog minusa i osvojili bod protiv trenutno najbolje momčadi prvenstva.

Utakmica juniora igra se na novim terenima s umjetnom travom u Medulinu u 10:00 sati, dok su utakmice pionira i kadeta u Zagrebu na rasporedu u 14:30 i 16:15.[:]