Goran Vujica, dosadašnji koordinator vratara i trener golmana U19 momčadi na škole nogometa odlazi iz kluba te poručuje:

Zahvalio bih se svim ljudima iz NK Istre 1961 na suradnji u proteklih 7 godina. U klubu sam radio kao trener vratara u gotovo svim selekcijama, a zadnju sezonu i pol kao koordinator za vratare i trener vratara U-19. Bilo je to odlično iskustvo te mogu reći da su uvjeti za rad u omladinskom pogonu jako dobri, a naročito za ekipe koje se natječu u 1.HNL u svojim kategorijama, gdje se odvija završna selekcija.

Drago mi je što smo napokon mi kao treneri vratara dobili zasluženo uvažavanje unutar kluba, jer bez toga ipak ne bismo mogli napraviti temelje za sustavni razvoj. Veseli me što nas je Andro odmah na početku suradnje podržao te je struka u klubu prihvatila naše inicijative i program rada s minimalno četiri trenera vratara u omladinskom pogonu, a to će se nastaviti i nakon mojeg odlaska.

Moj odlazak iz kluba je ipak bio motiviran željom za lakšim životnim ritmom, a svi oni koji ovo rade honorarno uz posao shvatiti će o čemu govorim. Ako želiš raditi oba posla maksimalno posvećen, trpi sve ostalo, od zdravlja do obitelji, a kada zakoračiš u 51. godinu mijenjaju ti se prioriteti. Klubu, trenerima, igračima, naročito vratarima želim puno uspjeha u budućnosti, a navijač na tribinama ili uz ogradu sam bio i prije, tako da se to neće promijeniti. Sretno!

 

Ovim putem se klub zahvaljuje Goranu na odličnoj suradnju u proteklim sezonama te mu želi sve najbolje u nastavku karijere, kao i na privatnom planu!

#ForzaIstra