[:hr]Nogometaši Istre 1961 su u srijedu ujutro na Drosini nastavili s pripremama za subotnji ogled protiv Intera. Radi se o odgođenoj utakmici 23. kola koja se trebala igrati krajem veljače, ali je zbog vremenski neprilika dvaput odgađana.

Kako bilo, bit će to za Zeleno-žute očito treća sreća pa će napokon uspjeti i odigrati taj susret koji im može donijeti jako puno. Osim što bi se eventualnom pobjedom Interu približili na četiri boda, još važniji bi bio bijeg od Cibalije na velikih sedam.

Uzmu li se u obzir posljednje dvije sezone, Puležani su vrlo dobro prolazili u Zaprešiću te su u tri utakmice ostvarili jednu pobjedu i dva remija. Nastavak niza pozitivnih rezultata za naše dečke bi bila iznimno dobra stvar.

Do susreta je preostalo još nekoliko dana koje trener Raić-Sudar iskorištava za uvježbavanje posljednjih detalja u igri svoje momčadi. Tako je trener srijedu iskoristio za taktiku pa su tako napadači s jedne strane uvježbavali napadačke akcije i završnicu, dok su na drugoj polovici terena braniči radili na obrambenim zadacima. Kako je to izgledalo pogledajte na fotografijama.[:]